Følg Volkswagen City Studio på Facebook

Volkswagen City Studio i Industriens Hus i hjertet af København er altid et besøg værd, når du er i Hovedstaden. Når du ikke er i byen, kan du stadig følge med i de spændende aktiviteter og events.

Lige ved Rådhuspladsen kan du opleve de nyeste elektriske modeller fra Volkswagen. Fx ID. Space Vizzion - grundlaget for den kommende ID.7, som er på besøg i København fra den 15. til 24. februar.

Fra Volkswagen City Studio er det også muligt at prøvekøre de nyeste Volkswagen-modeller, så du selv kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i de nye ID.-modeller, som er kendetegnet ved dynamiske køreegenskaber og elegant design.

Events med fokus på elektrisk omstilling

Volkswagen City Studio er et omdrejningspunkt for en lang række events med fokus på Volkswagens elektriske omstilling både lokalt og globalt.

Programmet for events i Volkswagen City Studio favner bredt og er rettet både mod private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, diverse interesseorganisationer og pressen.

Hvis du vil holde dig orienteret om kommende aktiviteter og events i Volkswagen City Studio, kan du vælge at følge med på deres Facebook side, som løbende opdateres med de seneste nyheder.

Følg Volkswagen City Studio

 

e26efd72-1f13-424a-896b-fb4c736682e7_638119675709105397.jpg